Saako VMS-järjestelmästä käyttölokin?

Milestone XProtect VMS -järjestelmästä on mahdollista ladata käyttäjiä ja systeemiä koskevia sekä sääntöihin perustuvia lokitietoja.

Serverin lokitietoja hallinnoidaan Management Clientin kautta, Site Navigation > Server Logs -valikosta.

Tiedostoa voi suodattaa halutun kategorian, lähteen tyypin tai käyttäjän mukaan. Järjestelmä muodostaa halutuista käyttölokitiedoista csv- tai xls-tiedoston.

Käyttöohje löytyy suoraan järjestelmävalmistaja Milestone XProtectin käyttöohjedokumentaatiosta.