Miten pääsen kirjautumaan Web Clientiin?

Milestone XProtect -järjestelmän Web Clientiin kirjautuminen.

1. Mene selaimella osoitteeseen video.emsec.fi tai teille erikseen ilmoitettuun kirjautumissivuun.
  2. Valitse käyttökieli oikean yläkulman pudotusvalikosta.
  3. Kirjoita käyttäjätunnus ja salasana.
  4. Kirjaudu sisään painamalla Enter tai klikkaamalla salasanakentän vieressä olevasta nuolesta.

Huomioithan ettei salasanan alkuun tai loppuun jää ylimääräisiä välilyöntejä.

Jos olet unohtanut käyttäjätunnuksesi tai salasanasi, ota yhteyttä service@emsec.fi.